Hotel Kelep***Superior

Tokaj egyik legújabb szállodája!

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#3 - Viktoriia2017.11.01. 19:26

Good evening! I want to makes reservations for 3 adult and 2 children. It may be 2 double room or 1 2bedroom apartment. Let me know please

#2 - baruch mordechai fischer2017.10.09. 00:31

Any rooms available for April 17-18 or 18-19?

#1 - Szentinek Györgyné2016.09.30. 19:25

Most szeptember végén három éjszakát töltöttünk el Önöknél. Nagyon jót pihentünk. Az ágyak kényelemesek, az ágynemű finom puha volt. A felszolgált ételek finomak voltak, a személyzet is mindent megtett annak érdekében, hogy kellemes emlékekkel távozzunk. A tisztasággal sem volt semmi gond.
Ami hiányzott, a fürdőszobában az ajtóra vagy a falra elkelne egy akasztó, és a polc is elég kicsi. A kétszemélyes szobában csak egy egy szék volt, szükség lett volna a másikra is, hogy ne az ágy szélén ücsörögjön valamelyikünk. A szálloda elég messze van a városközponttól, jó lett volna egy buszmenetrend a portán, ami tájékoztat az oda-vissza a járatokról. A megállóban ugyan ki van írva, de több busz jár, és aki idegen nem igen tudja melyikre szállhat fel akkor, ha csak a központba szeretne menni. Egy alkalommal megjártuk gyalogosan oda-vissza, többet nem próbálkoztunk. Tudom ez nem az Önök dolga, de az elég hosszú, egyébként nagyon szép környezetben lévő úton azért ha lett volna pár darab pad, akkor más lenne a véleményünk. Végezetül a szobában hasznos lenne egy térképes tájékoztató füzet magáról Tokajról és a környező településekről kis történelemmel, szokásokkal.